مهاجرت و اقامت فرانسه

مهاجرت به فرانسه

شرایط مهاجرت به فرانسه 2018 چگونه می باشد؟ آخرین قوانین 2018 مهاجرت به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت به فرانسه ،راه های مهاجرت به فرانسه ،مهاجرت تحصیلی به فرانسه ،شرایط مهاجرت تحصیلی به فرانسه ،مهاجرت کاری به فرانسه ،شرایط مهاجرت کاری به فرانسه ،مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه ،مهاجرت از طریق ازدواج و نامزدی به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت از طریق ازذواج و نامزدی به فرانسه ،مهاجرت توریستی به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت توریستی به فرانسه ،مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه ،شرایط اخذ مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه ، را توسط وکیل مهاجرت برای شما شرح داده ایم ، با ما همراه باشید …

همان طور که مطلع هستید افرادی که تمایل مهاجرت به فرانسه دارند میتوانند یکی از طرق ذیل را برای مهاجرت به فرانسه انتخاب کنند:

۱مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

۲مهاجرت کاری به کشور فرانسه

۳مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری به کشور فرانسه

۴مهاجرت از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج به کشور فرانسه

۵مهاجرت از طریق اخذ ویزای توریستی به فرانسه

۶مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور فرانسه

حال که با انواع شرایط مهاجرت به کشور فرانسه اشنا شده ایید نیاز هست که هر یک از شرایط مهاجرت به کشور فرانسه را خدمت شما به صورت جامع و کامل توضیح بدهیم تا افراد متقاضی مهاجرت به کشور فرانسه با مطالع این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در زمینه مهاجرت به کشور فرانسه کسب کنند

مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

در حال حاضر افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارند میتواند کشور فرانسه را با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد انتخاب کنند که معمولا نظام تحصیلی کشور فرانسه به سه دسته تقسیم بندی می شود که این تقسیم بندی مقاطع تحصیلی در کشور فرانسه عبارتند از

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

به طور معمولا در تمامی کشورها از جمله کشور فرانسه افرادی که قصد تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه را دارند    بدو امر باید مدرک دیپلم ۱۲ ساله را داشته باشند و در کنار داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله باید به زبان ب۲ فرانسوی مسلط باشند و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

معمولا افرادی که مقطع تحصیلی لیسانس را به پایان رسانده اند میتوانند در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه مشغول به تحصیل شوند و امکان این بتوانند به هر دو زبان فرانسوی و انگلیسی در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه تحصیل کنند وجود دارد و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در فرانسه دارند باید این نکته را در نظر بگیرند که جهت پذیرش در مقطع دکترا نیاز به ارائه تاییدیه از سمت استاد راهنما را خواهند داشت که معمولا اخذ این تاییدیه از خارج از کشور فرانسه کار بسیار مشکلی میباشد و پیشنهاد ما به افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه را دارند این است که در بدو امر جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه اقدام کنند و بعد از اتمام مقطع فوق لیسانس جهت اخذ پذیرش مستقیم در مقطع دکترا اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر که افرادی که در مقطع دکترا در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کارکردن بین ۳۰تا ۴۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

مهاجرت کاری به کشور فرانسه

برطبق قوانین اتحادیه اروپا از جمله کشور فرانسه افرادی که تمایل دارند از طریق مهاجرت کاری برای اخذ اقامت کشور فرانسه اقدام کنند نیازمند دعوت نامه از سمت کارفرما هستند و برای اینکه یک کارفرما بتواند برای شخص متقاضی کار در فرانسه دعوت نامه کاری ارسال کند باید کار مورد نظر را به مدت سه ماه در کشور فرانسه اگهی کند و اگر شخصی برای کار مورد نظر پیدا نشود به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی را تمدید مینماید و اگر باز هم شخصی برای ان کار مورد نظر پیدا نشود این امکان برای شخص متقاضی کار در فرانسه ایجاد میشود که از طریق اخذ دعوت نامه کاری وارد فرانسه شوند و از طریق اقامت کاری بعد از طی یک پروسه سه تا پنج ساله به تابعیت کشور فرانسه دست پیدا کنند

مهاجرت از طریق ویزای ازدواج و نامزدی به فرانسه

به طور کلی افرادی که قصد مهاجرت به فرانسه از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج را دارند باید این نکنه را در نظر بگیرند که جهت مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج و نامزدی باید یک نفر را در کشور فرانسه داشته باشند و باید این شخص حتما به تابعیت کشور فرانسه هم دست پیدا کرده باشد و همچنین بتواند از نظر مالی هم شخصی که قصد مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج و نامزدی را دارد حمایت کند و حداقل زمان مورد نیاز برای این حمایت مالی یک سال می باشد

مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه

هر ساله افراد بسیار زیادی قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت را دارند که کشور فرانسه با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای افراد متقاضی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت باشد

انواع روش های سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه

۱-افراد که قصد سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه را دارند میتوانند از طریق اخذ ویزای تجاری کشور فرانسه اقدام کنند و امکان این برای شخص وجود دارد که در تردد بین کشور فرانسه و کشور خودش باشد و تنها نکته ایی که افراد باید در نظر بگیرند این است که حتما باید از اتباع فرانسوی افرادی را استخدام کنند و ماهیانه بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو حقوق پرداخت نمایند

۲-نوع دومی که افراد میتوانند از طریق ویزاهای سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند خرید شغل در فرانسه میباشد و معمولا هزینه خرید این شغل بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار یورو می باشد و معمولا برای این که این خرید شغل میسر بشود نیاز هست که در بدو امر شخص متقاضی به صورت توریستی سفری را به کشور فرانسه داشته باشد

سفر دیداری از طریق ویزای توریستی به فرانسه

معمولا افرادی که تمایل دارند از کشور فرانسه دیدار کنند و یا اقوامی را در کشور فرانسه دارند میتوانند از طریق ویزای توریستی اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر است که افراد میتوانند با ویزای توریستی وارد خاک فرانسه بشوند ولی در داخل کشور فرانسه نسبت به تغییر نوع ویزای خود امکان اقدام ندارند و باید جهت تغییر ویزا مجددا به کشور خود بازگردند .

مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه

معمولا هر ساله افراد بسیار زیادی تمایل دارند که از طریق پناهندگی به کشور فرانسه مهاجرت کنند که توصیه ما به این افراد این است که با توجه به خطرناک بودن پروسه پناهندگی از این کار خود داری کرده و به دنبال بهترین و مناسب ترین راه برای مهاجرت به فرانسه باشند

اقامت فرانسه و مقدمه ای بر آن

اقامت فرانسه و مهاجرت به فرانسه از طریق روش های مختلف و نکات مهم آن در این مقاله مورد بررسی و تحلیل علمی قرار می گیرد. تمامی نکات مهم و اصلی درباره اقامت فرانسه در این مقاله توضیح داده می شود. ما در این مقاله بر آن هستیم که به صورت مختصر راه های اخذ اقامت فرانسه را بررسی کرده و به طور گسترده در خصوص مهاجرت به فرانسه و شرایط آن مباحثی را ارائه داده و در انتها پیشنهادات خود را ارائه کنیم.

فرانسه کشوری واقع در غرب اروپا به پایتختی پاریس می باشد. زبان رسمی این کشور فرانسوی و دین رسمی آن مسیحی می باشد. فرانسه با کشورهای بلژیک، لوکزامبورگ، آلمان، سوئیس، ایتالیا، آندورا و اسپانیا هم مرز است. نظام سیاسی فرانسه جمهوری و واحد پولی آن یورو است. فرانسه دارای جمعیتی برابر با ۶۷ میلیون و ۳۴۸ هزار نفر و وسعتی معادل ۶۴۰ هزار و ۶۷۹ کیاومتر مربع می باشد.

اقامت فرانسه و شرایط عمومی

به منظور اخذ اقامت فرانسه می بایست  ویزای ورود به این کشور را از اخذ کرده و بنا بر نیاز از بین ویزاهای موجود این کشور درخواست اخذ ویزای فرانسه نمود. کشور فرانسه به عنوان مهد دموکراسی و هنر شناخته شده و مقصد اول بسیاری از دوستداران اقامت در اروپا محسوب می شود.

روش های اقامت در فرانسه به 6 دسته شامل تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری، پناهندگی، ازدواج و تولد تقسیم بندی می شوند که در ادامه به صورت کلی به هر یک از آنها خواهیم پرداخت.

اقامت فرانسه از طریق کار

ویزای کاری فرانسه به دو نوع ویزای کاری پاسپورت نخبگان و متخصصین تقسیم بندی می شوند. ویزای کاری پاسپورت نخبگان به افراد دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس و بالاتر که از کارفرمایی در فرانسه پیشنهاد کاری با حداقل حقوق سالیانه ۷۳۰۰۰ یورو داشته و دارای تسلط به زبان فرانسه و دارای شرایط سنی مناسب و همچنین سابقه کاری مرتبط می باشند تعلق میگیرد. این ویزا مختص افراد دارای مهارت مورد نیاز در فرانسه می باشد. مدت زمان این ویزا ابتدا ۹۰ روزه و سپس در صورت موافقت اداره مهاجرت فرانسه ۱ساله و قابل تمدید می باشد.

ویزای کاری متخصصین مختص فارغ التحصیلان مقطع  لیسانس و بالاتر بوده و متقاضی می بایست دارای پیشنهاد کاری با حداقل حقوق برابر با ۷۰ هزار یورو در سال باشد و سایر شرایط مندرج در بخش ویزای کاری نخبگان را  داشته باشد.

حداکثر زمان ممکن برای تمدید ویزای کاری فرانسه برابر با ۴ سال بوده و پس از آن قابل تمدید به ویزای دائم فرانسه می باشد. هزینه صدور این ویزا ۳۶۸ یورو می باشد.

لازم به ذکر است که شرایط اخذ ویزای همراه در فرانسه داشتن تمکن مالی برای تامین مخارج خود و همراه می باشد و این درخواست بهتر است چند ماه پس از اقامت سرپرست خانواده در فرانسه صورت بپذیرد تا شانس موفقیت ویزای همراه افزایش یابد. همچنین می بایست بدانید اخذ ویزای همراه لزوماً به معنی اجازه کار همراه نمی باشد و این مجوز در صورت موافقت اداره مهاجرت فرانسه با این درخواست صادر خواهد شد. هزینه درخواست ویزای همراه ۳۶۸ یورو می باشد.

نرخ بیکاری در یک کشور می تواند فاکتور مناسبی برای تصمیم گیری در مورد اخذ اقامت یک کشور باشد. در نمودار زیر نرخ بیکاری در فرانسه در دهه اخیر نشان داده شده است.

 

اقامت فرانسه از طریق تحصیل

تحصیل در فرانسه در مقاطع مختلف امکانپذیر است. تحصیل در فرانسه منطبق با نظام آموزشی اروپا (فرآیند بولونیا) بوده و اجباری نمی باشد. شامل دوره ابتدایی دارای مدارک آموزشی cp, ce1, ce2, cm1  و cm2 برای سنین ۶ تا ۱۱ سال و دبیرستان شامل دو دوره college برای سنین ۱۱ تا ۱۵ سال و lycee برای سنین ۱۵ تا ۱۸ سال می باشد. ضمنا سال تحصیلی در فرانسه از سپتامبر تا ژوئن می باشد.

دوره دانشگاهی در فرانسه شامل سه مقطع لیسانس ۳ ساله، فوق لیسانس ۲ ساله و دکتری ۲ تا ۳ ساله می باشد. از جمله دانشگاه های معتبر فرانسه می توان به دانشگاه سوربن، لویی پاستور و استراسبورگ اشاره کرد. همچنین رشته های قابل ارائه در دانشگاه های فرانسه شامل پزشکی، جغرافیا، داروسازی، هنر، زبان شناسی، علوم اجتماعی، فناوری اطلاعات، مدیریت بازرگانی، ادبیات، روانشناسی و اقتصاد هستند. میانگین هزینه های تحصیلی در فرانسه از ۱۵۰ تا ۷۰ یورو برای دوره لیسانس و از ۷۵۰ تا ۳۵۰۰ یورو برای دوره فوق لیسانس می باشد. دوره دکترا در فرانسه به صورت علمی تحقیقاتی بوده و معمولا به صورت بورسیه می باشد. تحصیل در دانشگاه های خصوصی در فرانسه هزینه ای بین ۷۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ یورو در سال دارد و در  تمامی مقاطع تحصیلی دانشجو می بایست مبلغ ۲۰۰ یورو در سال را به عنوان بیمه پرداخت کند.

به منظور اخذ بورسیه از دانشگاه های فرانسه دانشجو می بایست دارای پیشینه تحصیلی قوی به همراه سطح زبان مناسب بوده و ترجیحا دارای سوابق علمی و رزومه قوی باشد. دانشگاه در صورت قبولی دانشجو مبلغ ۴۵۰ یورو به عنوان کمک هزینه های تحصیلی و زندگی دانشجو به وی پرداخت خواهد کرد.

لازم به ذکر است دانشجو در حین تحصیل مجاز به کار به میزان ۲۰ ساعت در هفته بوده که می بایست با هماهنگی و مجوز اداره مهاجرت فرانسه انجام شود.

ویزای همراه دانشجو چند ماه پس از ورود و استقرار دانشجو قابل درخواست بوده ولی همراه تنها در صورت موافقت اداره مهاجرت فرانسه اجازه کار خواهد داشت.

اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری از دو طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری در بخشهای اقتصادی فرانسه امکان پذیر است. ویزای ثبت شرکت ویزای نخبگان نامیده می شود و برای موسسین شرکت و مدیران شرکت و موسسان شرکتهای نوآور و یا استارتاپ ها می باشد و در تمامی موارد می بایست دارای بیزنس پلن و طرح توجیهی با حداقل میزان حقوق پرداختی به کارمندان طبق قانون کار فرانسه می باشد. این ویزا ۴ ساله بوده و پس از ۴ سال قابلیت تبدیل به ویزای اقامتی فرانسه را خواهد داشت. لازم به ذکر است حداقل سرمایه مورد نیاز برای تاسیس و ثبت شرکت در فرانسه ۳۰ هزار یورو می باشد. امکان اخذ ویزای همراه نیز برای متقاضی وجود خواهد داشت ولی اجازه کار همراه تنها با موافقت و مجوز اداره مهاجرت فرانسه امکان پذیر خواهد بود.

ویزای سرمایه گذاری در فرانسه ویزای پاسپورت نخبگان ویژه سرمایه گذاران مشاغل بوده و می بایست منجر به ایجاد شغل در بخشهای مورد نیاز صنعتی و اقتصادی فرانسه شود. سرمایه مورد نیاز برای اخذ ویزای سرمایه گذاری در فرانسه حداقل ۳۰۰ هزار یورو می باشد. مدت زمان این ویزا ۴ ساله بوده و پس از اتمام مدت ویزا قابلیت تمدید به ویزای اقامت دائم فرانسه دارد. امکان بردن همراه برای این نوع ویزا وجود دارد و همراهان پس از مدت کوتاهی امکان پیوستن به شخص سرمایه گذار را خواهند داشت. هزینه درخواست ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت ۳۶۸ یورو می باشد.

از جمله مسائلی که برای سرمایه گذاران در فرانسه می تواند دارای اهمیت باشد، میزان مالیات در فرانسه است، در نمودار زیر میزان مالیات در فرانسه در سال های اخیر را می توانید مشاهده کنید.

اقامت فرانسه اقامت فرانسه

اقامت فرانسه از طریق ازدواج

اگر قصد ازدواج با فردی فرانسوی و اخذ اقامت فرانسه از طریق ازدواج را دارید، در صورت داشتن شرایطی خاص می توانید اقامت فرانسه و تابعیت این کشور را اخذ نمائید. به این منظور می بایست یکی از زوجین تبعه فرانسه بوده و طرفین بالای ۱۸ سال بوده و حداقل یک بار همدیگر را ملاقات کرده باشند و یا مدتی را در کنار هم گذرانده باشند و همچنین بتوانند علاقه خود به یکدیگر را اثبات کنند و پس از گذشت ۴ سال از ازدواج امکان تبدیل وضعیت به اقامت دائم وجود خواهد داشت. این ویزا علاوه بر مدارک هویتی و فردی نیازمند ارائه گواهی ازدواج در فرانسه و همچنین آدرس منزل محل سکونت و تعهد تمکن مالی تبعه فرانسه برای زندگی مشترک خواهد بود. مدت زمان رسیدگی به درخواست ویزا حدود یک ماه خواهد بود. لازم به ذکر است این ویزا، ویزای نامزدی فرانسه نام دارد‌.

اقامت فرانسه از طریق تولد

اگر قصد اخذ اقامت فرانسه از طریق تولد فرزند در این کشور را دارید می بایست بدانید که فرانسه جزو کشورهای تابع اصل خون بوده و تولد نوزاد دارای والدین غیر فرانسوی هیچ حق اقامتی برای فرزند و والدینش ایجاد نخواهد کرد و تنها در صورتی فرزند متولد شده در فرانسه تابعیت فرانسه دریافت خواهد کرد که یکی از والدین تبعه فرانسه بوده و یا پدر و مادر فرزند نامشخص باشند. همچنین می بایست بدانید که حتی در صورت اخذ تابعیت فرزند امکان اخذ ویزای اقامت والدین فرزند امکان پذیر نخواهد بود.

اقامت فرانسه از طریق پناهندگی

براساس تعریف کنوانسیون ژنو یا پروتکل ۱۹۶۷، پناهنده شخصی است که بنا به دلایل نژادی، مذهب، عقیده و طرز تفکر و دیدگاه و یا موارد دیگر امکان زندگی در کشور خود را نداشته و در خطر آزار و اذیت، شکنجه، تعقیب، مجازات و مرگ قرار گرفته باشد. کشور پناهنده پذیر موظف است بر طبق این کنوانسیون حداقل امکانات مورد نیاز زندگی را برای افراد پناهجو فراهم کند. به همین خاطر بسیاری از کشورها شرایط بسیار سختگیرانه و فرساینده ای را برای پناهجویان فراهم کرده اند تا بتوانند متقاضیان را از درخواست پناهندگی و متحمل شدن هزینه برای دولت منصرف کنند‌. این روش به دلیل عدم امکان بازگشت به کشور مبدا و شرایط سخت زندگی در کمپ ها و طولانی و فرسایشی بودن روند پیگیری پرونده ها به هیچ وجه توصیه نمی شود و پیشنهاد می شود که با راه های قانونی مهاجرت از جمله تحصیل، کار، سرمایه گذاری و ازدواج جایگزین گردد.

به منظور پناهندگی در کشور فرانسه متقاضی می بایست خود را به نزدیکترین افسر اداره امور پناهندگان فرانسه OFPRA رسانده و درخواست پناهندگی خود را ارائه کند. پناهجو در صورت داشتن مدارک هویتی و پاسپورت از شانس بالاتری برخوردار بوده و روند رسیدگی به پرونده اش کاهش خواهد یافت. پناهجو تا تعیین وضعیت پرونده در کمپ های مشترک سکونت یافته و غذای روزانه و درمان رایگان خواهد داشت. زمان رسیدگی به پرونده پناهجو از ۵ تا ۹ ماه متغیر خواهد بود.

اقامت فرانسه و مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزا

  • پاسپورت دارای اعتبار حداقل ۹۰ روز
  • تکمیل فرم ویزا
  • مدارک هویتی
  • آدرس محل سکونت در طول مدت اعتبار ویزا
  • عکس پاسپورتی
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • رسید پرداخت بیمه اجتماعی
  • مدارک تحصیلی
  • مدارک زبان فرانسه و یا معادل انگلیسی آن
  • رسید اثبات تمکن مالی بسته به نوع ویزا
  • قرارداد کاری برای ویزای کار فرانسه
  • پذیرش تحصیلی از دانشگاه برای ویزای تحصیلی فرانسه

لازم به ذکر است مدارک لازم برای ویزای همراه فرانسه شامل رسید پرداخت هزینه ویزا، آخرین مدرک تحصیلی، مدرک زبان فرانسه و یا انگلیسی در سطح پایه و گواهی تمکن مالی برای تامین هزینه های همراه می باشد.

اقامت فرانسه و هزینه های زندگی در فرانسه

هزینه های زندگی در فرانسه مقوله ای مهم برای مهاجرت و به کشور فرانسه است. اغلب هزینه های زندگی در فرانسه شامل هزینه اجاره یا خرید آپارتمان، هزینه های انرژی مصرفی، هزینه خوراک و پوشاک، هزینه حمل و نقل و در نهایت هزینه های پزشکی و درمانی می باشد.

هزینه زندگی در فرانسه برای دو نفر ماهیانه بین ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ یورو بوده و برای هر فرزند بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ یورو هزینه اضافی مورد نیاز می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *